Naprapat Stockholm

Vi tar ett helhetsgrepp på din hälsa

Naprapat

TA HJÄLP AV EN NAPRAPAT OCH MÅ BÄTTRE

Har du ont i ryggen efter att ha suttit still vid datorn på jobbet hela dagen? Känner du dig stel i lederna när du har avslutat träningspasset? Här hos oss kan vi erbjuda dig hjälp av en naprapat, som kan ta bort eller lindra smärtan och göra dig mindre stel i lederna.

En naprapat arbetar med att behandla ömma och stela leder och muskler. Ont i ryggen eller stelhet och smärta i nacke och axlar är syndrom som passar för en behandling av en naprapat.

En naprapat arbetar både med behandling och med förebyggande åtgärder. Våra legitimerade naprapater hjälper också till med att hitta orsaken till besvären, det kan handla om stress eller felaktig arbetsställning vid skrivbordet på jobbet. Därför är individuella träningsprogram och råd om kroppshållning också viktiga delar i en naprapatbehandling. Även på dessa områden har vi utbildade och erfarna experter som kan hjälpa till.

Vi hjälper dig med ryggvärken

Vanliga problem som kan behandlas av en naprapat är spänning och värk i axlar stela och spända muskler, nackspärr och ryggont som orsakas av att leder och muskler inte fungerar på rätt sätt. Har du något av dessa problem – vänd dig till oss och få hjälp av en naprapat i Stockholm.

Ont i ryggen beror sällan på en sjukdom. En naprapat försöker få bukt med ryggsmärtan, som ofta sitter i ryggens nedre delar. Naprapaten får lederna att fungera som de ska och får muskelspänningarna att minska, vilket även får smärtan att försvinna eller bli mindre påtaglig.

Behandling av en naprapat kan även vara till hjälp vid olika typer av skador. Idrottsskador, tennisarm, musarm, ont i höften, knän och fotleder är alla behandlingsbara med naprapati.

När du träffar an naprapat hos oss så diskuterar vi först igenom dina besvär och eventuella skador eller sjukdomar. Naprapaten bedömer sedan om det är lämpligt eller inte med en behandling.

Vi undersöker dig grundligt

Man behöver inte förbereda sig på något speciellt sätt inför ett besök hos en naprapat. Först genomförs en grundlig undersökning för att på ett säkert sätt bestämma problemets karaktär och hur det kan åtgärdas. Hos oss har vi tillgång till den senaste röntgenutrustningen och kan snabbt ge besked om var problemet finns och hur det ska åtgärdas.

Behandlingen sker med händerna. Patienten ligger oftast på en bänk. De vanligaste metoderna är massage och töjning av de leder och muskler som man har problem med.

En behandling brukar ta mellan 30 och 45 minuter och hur många tillfällen som behövs beror på vilken typ av problem det handlar om och hur allvarligt det är. I de flesta fall handlar det om ett fåtal behandlingar.

Sök hjälp hos en naprapat i Stockholm

Efter en lyckad naprapatisk behandling har man mindre ont och känner sig med rörlig. I vissa fall kan man känna trötthet, illamående eller värk som påminner om dagen efter man ett hårt träningspass. Dessa symtom brukar gå över efter några timmar.

Har du ont i ryggen, stel i lederna eller drabbats av musarm vid datorn på jobbet? Kontakta oss, så kan du få kompetent hjälp av en legitimerad naprapat.

 

Har du drabbats av nackspärr? Kontakta oss så kan du få hjälp av av våra naprapater!